Vergoeding psychologische hulpverlening bij psycholoog


U kunt bij onze Center terecht voor uw persoonlijke problemen voor een professionele en discrete behandeling. Dimitri Halley is al vele jaren een specialist in de psychologie op Aruba & Internationaal. Hij is een klinisch psycholoog, dat betekent dat u privé sessies kunt aanvragen bij onze zeer discreet gelegen kantoor met een prachtige uitzicht over de zee.

Naast de specialisatie Klinische Psychologie is Halley ook een Arbeids- & Organizatie Psycholoog met vele jaren ervaring op organisatorisch niveau.

Mocht u vragen hebben, bel ons gerust en wij zullen u graag verder helpen  » voor meer informatie klik hier

» AZV+ VERGOEDING PSYCHOLOGISCHE HULPVERLENING Insurance

Additionele informatie voor degenen die gebruik willen maken van vergoeding van psychologische hulpverlening via de AZV+. Deze informatie is met name van belang voor;

  • Leden van HAVA (Huisartsen Vereniging Aruba)
  • Leden van VMSA (Vereniging Medische Specialisten Aruba)
  • Ambtenaren, Gepensioneerde ex-Ambtenaren en Gelijkgestelden en familie

De vergoeding van psychologische hulpverlening via de AZV+ geldt alleen voor: ambtenaren, gepensioneerden ex-ambtenaren en gelijkgestelden.

Concrete beelden die in de Center behandeld worden zijn: verslaving/addictions, agressie problemen, depressies & angststoornissen, eetstoornissen, DID/MPD, persoonlijkheidsstoornissen, ADHD en ADD bij kinderen/adolescenten/volwassenen. Trauma verwerking in het verleden (emotionele, seksuele en/of fysieke mishandeling), maar ook bij huidige traumatische gebeurtenissen (zgn. ‘hurt experiences’ o.a. gerelateerd aan ziekte diagnose en het lijden daaraan, medische lichamelijk ingrepen, verlies van geliefde/ rouwverwerking, baanverlies, etc.), nachtmerries en slaapstoornissen, stress gerelateerde problemen en de psychische kant van chronische stress gerelateerde somatische ziekte beelden, zgn ‘vage’ klachten, etc.

Om voor AZV+ in aanmerking te komen geldt dat de betreffende persoon en/of diens echtgeno(o)t(e) en kinderen hetvolgende moeten overhandigen:

(1) Geldige werkgeversverklaring niet ouder dan 1 maand van desbetreffende overheidsdienst &

(2) een doorverwijsbrief van de desbetreffende huisarts.

» voor meer informatie klik hier

 

» VERGOEDING PSYCHOLOGISCHE HULP VIA PARTICULIERE VERZEKERING

Een andere optie kan zijn om via particuliere aanvullende verzekering van de werkgever in aanmerking kunnen komen voor vergoeding van psychologische hulpverlening, bijvoorbeeld via onder andere Pan American Life Insurance of Aruba, Citizens Insurance Aruba (NAA).

» voor meer informatie klik hier